Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova is woedend

Mascha is er helemaal klaar mee.

Lees ook

Hoewel de influencer door haar zwangerschap behoorlijk op een grote roze wolk zit, kan Mascha Feoktistova tijdens deze gelukkige periode ook flink uit haar slof schieten.

Onopgeleide coaches

Zo is de business babe helemaal klaar met onopgeleide coaches die in haar dm sliden. "Rot toch op met je onopgeleide coaching, waarbij je mensen zogenaamd helpt, terwijl je vooral geld afpakt", begint de 33-jarige.

Lees ook: Zo gaat Mascha 'Beautygloss' Feoktistova het met haar vlogs doen na komst baby

Opleiding

Mascha laat in haar Instagram Story weten het behoorlijk vervelend te vinden en noemt het zelfs gevaarlijk. "Hoeveel mensen stappen niet naar een hulpverlenende instantie (via de huisarts), maar gaan in plaats daarvan naar een ongeschoolde coach", schrijft ze.

Zelf volgde ze de opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk (SPW) en Sociale Pedagogische Hulpverlening (SPH) heeft gevolgd, waarmee ze benadrukt dat echte coaches niet voor niets een jarenlange studie hebben gedaan. "Er is niks mis met coaching als het door iemand wordt gedaan die de juiste opleiding heeft gevolgd. Maar het beroep is onbeschermd en er zijn nu allerlei mensen die zichzelf coach noemen, terwijl ze 0 ervaring hebben of überhaupt zijn opgeleid."

Mascha wil haar volgers op het hart drukken altijd naar een huisarts te gaan wanneer je problemen hebt. Zij kunnen je volgens haar dan doorsturen naar een instantie die je kan helpen.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook