Kijkers verbaasd over extreme proef in Expeditie Robinson

Wow!

Lees ook

Gisteren was de derde aflevering van Expeditie Robinson Nederland vs. België te zien. De deelnemers moesten weer een zware proef afleggen en de kijkers waren flabbergasted.

Loodzwaar

Presentator Bartel van Riet gaf het al aan: "De proef van vandaag is loodzwaar." En daar is niks aan gelogen.

De proeven zijn normaal al pittig maar deze spant wel de kroon. De proef vindt plaats op het land én in het water, en sommige onderdelen lijken haast onmogelijk om uit te voeren.

Lees ook: Felle kritiek op eerste aflevering nieuw seizoen Expeditie Robinson

Extreme proef

Zo moeten de kandidaten een kooi uit het zand graven en naar een boom in het water brengen. Daar moeten ze op de kooi klimmen en de ballen pakken die aan de boom hangen.

Vervolgens moeten de ballen in de kooi gestopt worden en dan kan de kooi weer terug naar het land gebracht worden. Dan moeten ze de ballen in een bewegend net gooien. Het team dat als eerst vijf ballen in het net heeft, wint de proef.

Op Twitter zijn de kijkers verbaasd over deze proef. "Hoe extreem zijn die proeven?" en "Hoe zwaar is die proef wel niet" zijn slechts enkele van de reacties.

Lees ook: Frustraties lopen hoog op in Expeditie Robinson

Deelneemster Nelleke

Daarnaast zijn de kijkers groot fan van Nelleke. De deelneemster heeft het plannetje van de Belgen door en krijgt een heleboel love op Twitter: "Ik vind Nelleke de enige leuke Nederlander. En ze is zo knap en slim" en "Nelleke is baas" luiden enkele tweets.

Beeld: Twitter, Expeditie Robinson Nederland vs. België

Laatste nieuws

Zie ook