Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier verblijft Marco Borsato na breuk met Leontine Borsato

Aha!

Hier verblijft Marco Borsato na breuk met Leontine Borsato

Vorige week werd het grote nieuws naar buiten gebracht: Leontine Borsato en Marco Borsato gaan uit elkaar. De geruchten gingen al langere tijd dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Marco had een affaire met pianiste Iris de Hond. Na de breuk leek Marco verdwenen te zijn, maar nu is bekend waar hij verblijft.

Geruchten

Er gingen geruchten rond dat Marco gevlucht zou zijn naar de Malediven, om na te kunnen denken.

Entertainmentdeskundige Evert Santegoeds zei dat hij al lange tijd niet meer thuis was en op het zonnige eiland letterlijk ondergedoken zou zitten. Het management van de zanger gaf aan dat dit niet waar is en dat hij gewoon in Nederland zit.

Lees ook: Marco Borsato reageert op affaire met pianiste Iris de Hond

Werkelijke verblijfplaats

De werkelijke verblijfplaats van de zanger is een stuk dichter bij huis, namelijk: bij zijn moeder Mary in Noord-Holland. De buren vinden de geruchten over de Malediven maar al te grappig.

"Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder. Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt", aldus de buurman.

Leontine en Marco zijn 23 jaar samen geweest en hebben vorige week bekend gemaakt te gaan scheiden. De twee maakten dit bekend via een bericht op Instagram. Ze ontvingen veel liefde van BN'ers, die hen een hart onder de riem wilden steken.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR