Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Olcay Gulsen siert de cover.

Deze week:

* Kim Feenstra is net terug van een reis naar Kenia met Plan International. Ze fotografeerde er meisjes, die ondanks hun traumatische jeugd hun dromen proberen waar te maken.

* Met de dood van de Britse tv-ster Caroline Flack staat het aantal Love Islandzelfmoorden op drie. Wie is de ware schuldige?

* Scheldpartijen, angstige blikken en zelfs een lied over stink-Chinezen. Het Coronavirus lijkt een vrijbrief voor racisme en discriminatie tegen Aziaten. Deze Chinese Nederlanders zijn er helemaal klaar mee.

* De jeugd van Olcay Gulsen (39) was een hel; haar vader mishandelde haar moeder. Ze gebruikte haar ervaringen voor de docuserie Olcay & Huiselijk Geweld. "Door wat er thuis gebeurd is, heb ik altijd reserves gehad in relaties."

* De Canadese Ava Vogel (16) ging viral met een nogal ongewone hobby: draven, galopperen en springen als een paard. Ja, dat lees je goed: als een paard. ‘"Het is een supergoede work-out!’"

* Het was de vraag of Temptation Island zou terugkeren, maar deze week is er toch een nieuw seizoen begonnen. Presentatrice Annelien Coorevits (33) reageert op alle ophef en blikt vooruit.

* Zijn Oscar is de kroon op zijn comeback. Hoe Brad Pitt zijn imago omboog van ‘omstreden ex van Angelina’ tot de geliefdste man van Hollywood.

* Nu #Megxit een feit is, storten de tabloids zich weer op Kate Middleton (38). De Duchess of Cambridge profiteert slim van haar rol als ‘anti-Meghan’.

* Wat doe je als je zus appt of je haar wilt helpen met het betalen van een rekening? Suzanne (39) maakte het bedrag over, maar werd opgelicht. En ze is niet de enige: het aantal gevallen van via WhatsApp gepleegde fraude is verviervoudigd, zo meldt de Fraudehelpdesk.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.