Kijkers raken niet uitgepraat over awkward dubbeldate in First Dates

Hilarisch!

Maandag konden we weer smullen van een nieuwe aflevering van First Dates. En deze stak net wat anders in elkaar dan we gewend zijn. Vrienden Jordi en Rick hadden elkaar opgegeven voor het programma en arriveerden samen in het restaurant. Echter verliep de date anders dan de jongens verwacht hadden.

Dubbeldate?

Toen Chelsea arriveerde, zorgde dat voor de nodige verwarring. De jongens hadden geen idee of ze met zijn drieën op date gingen, of dat Chelsea moest gaan kiezen. Even later verscheen daar opeens Lieke, met nóg meer verwarring als gevolg. Wie hoorde bij wie? Of moest er geloot worden? En zou het een dubbeldate worden of toch niet?

Lees ook: Boze deelnemers First Dates klappen uit de school

Awkward

De vier deelnemers hadden geen flauw idee wat de bedoeling was en dat zorgde voor een awkward situatie. Host Sergio verloste de vier gelukkig al snel uit hun lijden en liet weten dat Jordi met Chelsea gekoppeld was en Rick met Lieke. Maar, er was een catch: ze mochten er ook voor kiezen om te ruilen. Ze besloten braaf hun partners te behouden, al hadden ze daar achteraf toch spijt van. Bij beiden dates bleek er geen klik te zijn.

Deze bijzondere aflevering zorgde weer voor een hoop hilarische tweets. Lees mee!

Bron: Shownieuws | Beeld: First Dates, Twitter

Laatste nieuws