Waarom Ronnie Flex niet bij première eigen documentaire was

Hij was de grote afwezige.

Lees ook

Gisteren vond de première van de documentaire De Vlucht van Ronnie van Ronnie Flex plaats. De grote afwezige? De rapper himself. "Ik heb niet in de zaal gezeten", vertelde hij gisteravond bij Jinek.

Confronterend

Waar de meesten tijdens een lancering of première van iets graag in het middelpunt staan, besloot Ronnie het hele gebeuren aan zijn neus voorbij te laten gaan. "Ik wilde het niet nog een keer zien, want het was te confronterend."

Maar ondanks dat hij zelf schitterde van afwezigheid, waren zijn familie en vrienden wel van de partij. En die reageerde gelukkig hartstikke positief.

Lees ook: Ronnie Flex openhartig over vaderschap

The real deal

In de documentaire neemt de 27-jarige je mee in zijn leven. Naast dat we zien waar Ronnie allemaal mee bezig is, wordt ook the real deal in de documentaire geshowt. Zo krijg je niet alleen een uniek kijkje in zijn privé-leven, maar ziet de kijker ook de dagelijkse struggles waar de rapper mee te maken krijgt.

Zo vindt hij de druk die de roem met zich meebrengt niet altijd makkelijk, en blijft ook het afkicken van wiet een struikelblok voor de rapper. "Ik kan elke dag stoppen. Voor een weekje, twee weken, ben dan niet eens chagrijnig. Maar eenmaal drie maanden verder is het moeilijk vol te houden. Dat komt door de omgeving waarin ik me begeef en de vrienden die ik heb."

De documentaire De Vlucht van Ronnie is aanstaande zaterdag om 22:05 op NPO3 te zien.

Bron: Nu.nl | Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook