Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian onder vuur door actie rondom coronavirus

Er ontstaat heel wat ophef.

Kim Kardashian onder vuur door actie rondom coronavirus

Kim Kardashian lag deze week flink onder vuur door een post die ze op Instagram plaatste.

Promotie

"Om moeders en kinderen in deze periode te ondersteunen, kan ik met trots aankondigen dat SKIMS zich inzet om 1 miljoen dollar te doneren aan gezinnen die getroffen zijn door COVID-19. Maandag vullen we onze collectie aan. Daarmee kunnen we de slachtoffers van deze pandemie helpen", schreef Kim onder de actie op Instagram.

Deze actie zorgt voor heel wat vraagtekens bij volgers, want het is onduidelijk of deze donatie al gedaan is of dat dat afhangt van de verkoop.

Lees ook: Zien: Kim en Kourtney Kardashian vliegen elkaar in de haren

Kritiek

Veel volgers kunnen deze actie daarom ook niet waarderen. Ten eerste omdat Kim volgens hen geld probeert de verdienen aan een pandemie, terwijl de celebrity niet bepaald krap bij kas zit. Daarnaast is het niet duidelijk of deze donatie afhangt van de verkoop van SKIMS, of dat deze al gedaan is.

In de Twitter bio van de brunette staat: "Met deze collectie wil SKIMS 1 miljoen dollar doneren." "Kim, er gaan mensen dood!" en "Als je een miljoen dollar wil doneren, doe dat dan gewoon" zijn enkele reacties onder het bericht.

Daarnaast laten veel mensen weten geen behoefte te hebben aan corrigerend ondergoed, wat ze momenteel alleen thuis aan zouden kunnen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram