Deze La Casa de Papel-theorie houdt alle fans bezig

Hmm...

Lees ook

Yay! Fans van hitserie La Casa de Papel zijn weer even zoet met een nieuw seizoen. En dat is niet het enige waar ze bezig mee zullen zijn, er is namelijk een nieuwe theorie over Alicia Sierra die de gemoederen bezighoudt.

Tatiana

De theorie beweert dat Alicia Sierra, die El Professor en zijn bende behoorlijk in de weg staat, hetzelfde personage is als Tatiana, de ex-vrouw van de inmiddels overleden Berlijn.

Voor degene die het zich niet meer herinneren: Tatiana was af en toe te zien in scènes waarin werd teruggeblikt. In het derde en vierde seizoen is Alicia veel te zien. EN zoals je waarschijnlijk al is opgevallen, lijkt ze behoorlijk op Tatiana.

Lees ook: Onthuld: overleeft Nairobi de schietpartij in La Casa de Papel?

Overeenkomsten

Om het nog verdachter te maken, hebben Alicia en en Berlijn een aantal overeenkomsten. Alicia's man, Germán, is overleden aan kanker. Berlijn had ook kanker. Daarnaast is Berlijn de hoofdstad van Duitsland en betekent Germán Duitsland. Hmm… toeval?

Als deze theorie waar blijkt te zijn, zal dit voor een hoop ellende zorgen. Tatiana, oftewel Alicia, was namelijk vaak aanwezig bij de besprekingen van El Professor en Berlijn, die gingen over het overvallen van de banken. Ze weet dus wat ze van plan zijn, en kan dit zo makkelijk dwarsbomen.

Netflix heeft bevestigd dat Alicia en Tatiana door een andere actrice gespeeld worden, maar ze sluiten niet uit dat het in de serie dezelfde persoon is.

We zijn benieuwd!

Bron: Man-Man | Beeld: La Casa de Papel

Laatste nieuws

Zie ook