Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romee klapt uit de school over Temptation Island én Zach

Aha!

Romee klapt uit de school over Temptation Island én Zach

In Temptation Island is deelnemer Zach gezwicht voor de verleidingskunsten van verleidster Romee. De blondine vertelt nu openhartig over haar deelname aan het programma, hoe het er achter de schermen aan toe ging én over de veelbesproken Zach.

Deelname

In een YouTube-video van Dephlin Jacobs blikt de verleidster uitgebreid terug op Temptation Island. "Ik heb het echt heel leuk gehad daar, het was de tijd van mijn leven. Vanaf dag één was het cool met de meiden, de productie was leuk, de jongens waren leuk", vertelt Romee.

Lees ook: Verleidster Romee reageert op intieme scène met Zach in Temptation Island

Verleiden

Toen Zach zijn intrede deed in de villa, werd het ineens serious business voor Romee. "Als hij op zijn eerste avond niet gelijk zo los was gegaan, had ik het wel wat rustiger aangepakt en was ik er niet zó vol voor gegaan", vertelt ze. "Alle meiden zeiden letterlijk: Romee, deze is voor jou. Niemand stond nog in de weg."

Uiteindelijk is het haar zonder al teveel moeite gelukt om Zach te verleiden. Door die actie(s) is hij op social media flink afgemaakt. Volgens Romee is hij niet helemaal zoals hij op tv overkomt. "Zach had ook wel iets schattigs, hoor. Hij was best aanhankelijk en kon echt megalief zijn", legt ze uit. "Hij kan heel rustig en lief zijn, maar is als een sukkel neergezet. Dat is wel kut voor hem, want iedereen kent hem nu zó. Dat is wel een beetje jammer."

Ex on the Beach

Het had niet veel gescheeld of Romee had in Ex on the Beach gezeten in plaats van Temptation Island.

"Afgelopen zomer zou ik nog mee zijn gegaan naar Ex on the Beach Double Dutch, maar ik heb toch voor Temptation gekozen. De opnames waren vrijwel tegelijkertijd en je hebt een jaarcontract, dus ik moest kiezen. Ik ben een paar keer benaderd door EOTB, maar met Temptation was ik er gewoon sneller uit", aldus de realityster.

Bron: Lovereality | Beeld: YouTube, Temptation Island