Wesley Sneijder openhartig over scheiding met Yolanthe Cabau

Hij vertelt hoe het nu tussen hen gaat.
Wesley Sneijder openhartig over scheiding met Yolanthe Cabau

Het was een heftig jaar voor Wesley Sneijder. Zo hakte de scheiding tussen de ex-voetballer en Yolanthe Cabau hakte er flink in. Eerder vertelde Yolanthe al openhartig over hoe het nu met haar gaat en nu lucht ook Wesley zijn hart.

Contact

"Het is de ene dag makkelijker dan de andere", laat hij weten aan Shownieuws. Ook vertelt Wesley dat de twee contact hebben en dat er geen hard feelings zijn.

"We spreken elkaar, dus wat dat betreft gaat dat goed. Ik bedoel, we zijn allebei volwassen en we hebben een kind."

Lees ook: Sylvia Sneijder laat zich uit over hereniging Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder

Scheiding

De scheiding is tot op de dag van vandaag niet rond en wat het nog zwaarder maakt is dat Wesley zijn zoontje Xess Xava moet missen vanwege de coronacrisis.

Toch weet hij zich er bij neer te leggen en houdt hij zo veel mogelijk contact via Facetime. "Hij weet dat als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest. Maar ja, het is nu even zo."

Hoe de toekomst er uit gaat zien? Dat laat hij nog even in het midden. "Weet je, niemand kan in de toekomst kijken. We zien wat er gaat gebeuren."

Bron: Weekend | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97bae101497', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });