Daar is-ie dan: de eerste zoen tijdens De Bachelorette

Oh la la!
Daar is-ie dan: de eerste zoen tijdens De Bachelorette

*Let op, dit artikel bevat spoilers*

Oh la la! De vonken beginnen over te slaan in De Bachelorette. In de nieuwste aflevering wordt er voor het eerst gezoend.

Zoektocht

De zoektocht naar haar prins op het witte paard is voor Gaby Blaaser van start gegaan. In de aflevering van vandaag kregen Joey, Chester en Andreas de kans om met hun droomvrouw een privémoment te hebben.

Lees ook: De Bachelorette deelnemer Kasper vertelt over zijn avontuur om het hart van Gaby Blaaser te veroveren

Connectie

Vorige week had deelnemer Joey al de eer om op safari-date te mogen met Gaby. De twee waren openhartig over hun gevoelens en dat bracht ze dichter bij elkaar. Dit keer uitte Joey opnieuw zijn gedachten, waardoor ze hun band naar een hoger level brachten.

"Ik merk gewoon dat je zoveel in mijn gedachten zit sinds onze date", vertelt Joey. Wanneer hij opbiecht zijn moeder te missen, wil Gaby niets liever dan hem zoenen.

"Het voelde gewoon goed en toen hebben we elkaar gezoend en nu ben ik alleen maar aan het lachen", aldus een ontzettend blije Gaby.

Bron: RTL | Beeld: De Bachelorette

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9292d80c207', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });