WIDM-mol winnaar Rob Dekay weer vrijgezel

Na vier jaar is het finito.
WIDM-mol winnaar Rob Dekay weer vrijgezel

Verdrietig nieuws voor de Wie is de Mol-winnaar. Rob Dekay ziet na vier jaar namelijk zijn relatie stranden. Zo vertelt hij in LINDA.

Geschiedenis

De 33-jarige singer-songwriter kent zijn inmiddels ex-geliefde als sinds zijn 18e, waardoor de twee way back gaan en naar eigen zeggen een geschiedenis hebben.

Lees ook: Aha! Zó reageerde Rob toen hij hoorde dat hij de Mol was

Traditionele relatie

Maar ondanks dat Rob benadrukt dat zijn voormalige liefde erg belangrijk voor hem is, hield het qua relatie helaas op voor de twee.

"Ik had het haar en mezelf gegund dat het was gelukt. Blijkbaar ben ik niet in de wieg gelegd voor een traditionele relatie", vertelt hij.

"Na de relatie die daaraan voorafging, zei ik al: Nee, dit is niks voor mij. Dit moet ik niet meer doen. Totdat ik mijn vroegere vriendinnetje weer tegenkwam. Ik dacht: Als er één vrouw is met wie ik het wel zou kunnen, dan is het met háár. Helaas, niet dus.’'

Bron: AD, LINDA | Beeld: WIDM

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e27720c9f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });