Gwyneth Paltrow verrast opnieuw met bijzondere kaars

Aha!

Gwyneth Paltrow verkocht op haar website van haar lifestylemerk al de opmerkelijke vaginakaars. Deze was dan ook razendpopulair en binnen no time uitverkocht. Nu heeft de actrice haar assortiment weer uitgebreid met nog een hele bijzondere kaars.

Orgasmegeur

Als je dacht dat we de meest bijzondere kaars van Gwyneth hadden gehad heb je het mis. De actrice komt namelijk met de kaars die ruikt naar haar orgasme.

De kaars bestaat uit pompelmoes, neroli en cassisbessen vermengd met buskruitthee en rozen voor een geur die sexy, verrassend en enorm verslavend is.

Lees ook: Vaginakaars Gwyneth Paltrow binnen no time uitverkocht

Uitverkocht

De This Smells Like My Orgasm-kaars is nog niet te verkrijgen in de webshop, maar al wel te reserveren voor €66,50. Vanaf 25 juni worden alle kaarsen verzonden naar de liefhebbers. But hurry up, want de vorige editie was binnen no time uitverkocht.

"Het is best grappig", vertelde Gwyneth eerder in de talkshow van Jimmy Fallon over de kaarsen. “Het was begonnen bij een punkrock, beetje feministisch idee, weet je wel. En we hebben ondertussen een nieuwe kaars."

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws