EOTBDD-Ayla doet opmerkelijke onthulling: ‘Gelukkig hebben ze dat niet uitgezonden’

Hmmm...

Lees ook

Hoewel het seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch al even is afgelopen, raakt men maar niet uitgepraat over de realityshow. In een nieuwe video van YouTuber Nick Eshuis klapt realityster Ayla uit de school over haar deelname.

Kokosnoten

"Ik vond het heel leuk en heb genoten, ook al waren er ook mindere momenten. Bijvoorbeeld toen mijn ex Reamon aankwam", vertelt Ayla. "Gelukkig zat er wodka in die kokosnoten op het strand, want die had ik echt nodig."

Lees ook: Onthuld: zijn Ayla en Reamon na EOTBDD nog bij elkaar?

Boos

Ayla vertelt dat ze woedend werd op Reamon. "Ik ben in totaal zeker 10 minuten helemaal los gegaan tegen hem en heb hem echt verrot gescholden, maar gelukkig hebben ze dat niet helemaal laten zien. Als ik boos ben flip ik echt, dat wist hij ook want je zag zijn kop vertrekken."

Of we Ayla ooit nog in een programma zoals Temptation Island gaan zien? "Als koppel al helemaal niet, maar als verleidster ook niet. Want ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen om een relatie uit elkaar te drijven. Ik ben zelf namelijk altijd bedrogen in relaties en heb zulke mensen niet zo hoog zitten", aldus Ayla.

Bron: Lovereality | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook