Spannend! Er wordt opnieuw gezoend in The Bachelorette

Waaa!
Spannend! Er wordt opnieuw gezoend in The Bachelorette

Oh la la! De vonken beginnen over te slaan in The Bachelorette. In de aflevering die volgende week verschijnt zal opnieuw gezoend worden! Dat is namelijk in de promo te zien.

Zoen

In een eerdere aflevering van The Bachelorette zagen we hoe de vonk oversloeg tussen Gaby en deelnemer Joey en de eerste zoen plaatsvond. In de aflevering van deze week waagde ook Kasper een poging, alleen liep dat even anders dan gepland. Gaby wees zijn kus namelijk af.

Lees ook: Awkward: Gaby Blaaser weigert zoen in De Bachelorette

Wie is het?

In de nieuwe aflevering zal er echter wel iemand slagen om Gaby te zoenen, maar wie dat gaat zijn wordt in de promo vakkundig uit beeld gehouden.

Het is in ieder geval niet Jordy, want hij zag de zoen van een afstandje per ongeluk gebeuren. "Toevallig ging ik op het dek zitten en toen zag ik een intiem momentje", vertelt Jordy. "Ik heb hun niet zien zoenen", vult Kasper nog aan, "maar ik heb het wel gevoeld". Ai!

Bron: Superguide | Beeld: The Bachelorette, Facebook

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9292b4602d4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });