Grazia's zomerboek ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!
Grazia's zomerboek ligt nu in de winkel!

Bij warme temperaturen hoort heerlijk leesvoer. Heb jij even geluk dat Grazia's zomerboek nu in de winkel ligt. In de tuin, op het strand of aan het zwembad: Grazia's zomerboek neem je mede door het fijne formaat overal mee naartoe. Hebben!

Not a summer of adventures, zeggen sommigen. Daar zijn wij het niet mee eens. Ook om de hoek zijn prachtige plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Ervaar dat heerlijke eilandgevoel deze zomer eens dicht bij huis. Met Grazia’s zomerhoroscoop, talloze prijzen om te winnen en een real life special wordt ook je staycation een feest wanneer je eindelijk lekker kunt bladeren tijdens een moment voor jezelf.

In de het zomerboek:

* Hoe brengt Nikkie Plessen de zomer door, wat draagt ze en hoe krijgt ze die perfecte beach body? Ze deelt het allemaal.
* Temptation Island 2020 was een seizoen waar we nog lang over zullen napraten. We blikken terug met deelnemers Arda, Angela, Zach en Roshina.
* Grazia's Big Summer Give Away: hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole prijzen weg!
* Een nieuwe liefde, spirituele groei, hete sex of een onverwachte bonus: wat staat er deze zomer voor jou in de sterren geschreven?
* Wat als je verslaafd bent aan eten? Of na jaren eindelijk oog in oog staat met je biologische vader? Je leest het in de real life special.
* Parisa, Mik en Noa vertellen hoe het is om non-binair te zijn. Hoe reageert hun omgeving daarop? En hoe gaan ze om met vooroordelen?
* Heerlijke puzzels: installeer je in het zonnetje, en houd een cocktail en een pen bij de hand, want it’s game time!
* Of je nu dik, dun of krullend haar hebt: met deze tips van de experts haal je elke dag het beste uit je lokken.
* Voor iedere huid is er wel een hulpvitamine. Zó hou jij je huid gezond deze zomer.
* Heerlijke recepten zodat je je toch nog even op vakantie waant, op Sardinië welteverstaan.

En natuurlijk nog veel meer. Dus... Get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f740431804a0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });