Roxeanne Hazes krijgt schrik van haar leven

Dat had ze niet verwacht..
Roxeanne Hazes krijgt schrik van haar leven

Afgelopen weekend kreeg Roxeanne Hazes de schrik van haar leven. De zangeres zag namelijk haar eigen voeten voorbijkomen op het zogeheten Wikifeet, een site voor voetfetisjisten.

Site

Roxeanne laat in haar Instagram Story een video zien van wat ze op de website tegenkwam. "Er bestaat zoiets als WikiFeet en het is precies wat je denkt dat het is."

Wanneer de zangeres haar eigen naam invoert in de zoekbalk, ziet ze tot haar grote verbazing tientallen foto's voorbijkomen van haar voeten. "Je krijgt dus allemaal foto's van de afgelopen jaren waarop je voeten te zien zijn", vertelt ze in de video.

Lees ook: Hilarische quarantaine-video Roxeanne Hazes gaat viral

Beoordeling

Wanneer Roxeanne de site een beetje heeft onderzocht, komt ze erachter dat de voeten ook beoordeelt kunnen worden met een bepaald aantal sterren. En wat blijkt, de voeten van de zangeres zijn erg in trek. Van de vijf sterren kreeg ze er maar liefst drie.

"Ik heb dus okay feet", sluit ze haar verhaal af.

Bekijk *HIER* de foto van het aantal sterren dat Roxeanne voor haar voeten heeft gekregen.

Bron: AD I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f72e4477b5e0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });