Wait, what: NikkieTutorials had bijna een rol in deze populaire serie

En de reden heeft met haar uiterlijk te maken.

Lees ook

Nikkie de Jager doet in haar laatste YouTube-video een opvallende onthulling. De make-up queen had bijna een rol in de razendpopulaire serie The Vampire Diaries. Openhartig vertelt ze waarom het avontuur last minute opeens niet doorging.

Rol

"Ik was bijna gecast als Meredith in The Vampire Diaries. Daar heeft blijkbaar nooit iemand van gehoord", begint Nikkie. "Ik was nog heel jong en deed een aantal Vampire Diaries make-up tutorials toen het castingbureau mij benaderde via e-mail."

Lees ook: NikkieTutorials openhartig over breken met familieleden na coming-out

Opnames

Op het laatste moment ging het echter mis. "Ze stuurden het script van een scène die ik op film moest opnemen, wat in principe gewoon een auditietape is. Ze vonden het geweldig en wilden me naar Atlanta halen waar de opnames plaatsvonden. Eigenlijk was alles rond en we keken zelfs al naar vliegtickets", vertelt de visagiste verder.

Uiteindelijk gaf Nikkie haar maten door voor de kleding op de set. Ze gaf aan dat ze 1.90 meter lang is en heeft daarna nooit meer iets gehoord. "Ik denk dat ik gewoon te groot was. De mannen in de serie zijn namelijk heel klein", vertelt de YouTuber met een lach.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook