Gigi Hadid vertelt geheim achter verborgen houden babybump

Dit is het geheim.

Lees ook

Drie maanden geleden kwam het grote nieuws naar buiten dat Gigi Hadid samen met vriendlief Zayn Malik in verwachting is van haar eerste kindje. Tot grote verbazing van vele was het model al een paar maanden zwanger. Ze onthult nu haar geheim.

Zwangerschap

Eind juni ging Gigi live op Instagram met activist Sophia Roe. De twee vrouwen bespraken de verschillende kwesties met betrekking tot de Black Lives Matter-beweging.

Sophia vroeg achteraf in de chat aan het supermodel hoe zij haar babybump zo goed verborgen kan houden. Tijdens de livestream was bij Gigi, die al ruim zes maanden zwanger is, namelijk geen buik te bekennen.

"Deze hoek en de echt wijde jumpsuit zorgen voor een optische illusie. Van de zijkant is het een ander verhaal!" antwoordde ze in de chat.

Lees ook: Gigi Hadid reageert op zwangerschap

Quarantaine

Gigi liet een maand geleden in een interview met Jimmy Fallon weten dat ze momenteel met haar familie en Zayn in quarantaine zit. En dat komt goed uit, vertelde het model aan Jimmy. Door de coronacrisis kan ze nu optimaal genieten van haar familie én de zwangerschap.

Ook liet ze weten dat ze last begon te krijgen van zwangerschapskwaaltjes. "Toen ik er achter kwam dat mijn verjaardagstaart gebakken was door Buddy van Cake Boss bleef ik maar huilen. Iedere vijf minuten dacht ik er weer aan en ging ik huilen."

Bron: Dailymail I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook