Alles wat we tot nu toe weten over vervolg Kill Bill

Zou het?
Alles wat we tot nu toe weten over vervolg Kill Bill

Fans van de populaire actiefilm Kill Bill, opgelet! Er komt namelijk misschien een derde film aan, zo liet Vivica Fox weten in een interview met NME.

Film

Quentin Tarantino verklapte in 2004 al dat hij nadacht over een vervolg op de eerste twee films. Als dat zou gebeuren, gaan we verder in de tijd. De dochter van Venita Green is dan inmiddels volwassen, het personage dat Vivica speelt in de eerste Kill Bill.

In de eerste delen moet het meisje de tragische moord op haar moeder meemaken, gepleegd door The Bride. Ze zal dan ook wraak nemen op de moordenaar.

Lees ook: Visagiste verklaart metamorfose Uma Thurman

Zendaya

Als NME aan Vivica vraagt wie de rol zou moeten vertolken van de volwassen Nikki, antwoordt ze met: "Zendaya! Hoe tof zou dat zijn?".

Volgens de actrice zou de filmmaker dan ook groen licht krijgen voor de film. "Zij en Uma zijn allebei erg lang, en ze zijn aan elkaar gewaagd. Dus hopelijk kunnen we dit idee nu aanzwengelen en gaat hij dat doen."

Wraakactie

Ondanks het feit dat Quentin een vervolg aankondigde, werd niet meteen duidelijk of het in de film ook om de wraakactie van Nikkie zal gaan. Hij vertelde in een eerder interview dat hij met een goede verhaallijn wil komen.

"Dat was het hele punt, tot een verhaallijn komen over wat er is gebeurd met The Bride sinds de vorige film. Ik wilde niet met iets belachelijks komen, dat verdient ze niet. Daar heeft The Bride te hard en te lang voor gevochten."

Wanneer we ook echt een vervolg kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Bron: Shownieuws I Beeld: Kill Bill

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30334fd0886', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });