Monica Geuze reageert op haatreacties rondom nieuwe vriend

De reacties zijn niet alleen maar positief.
Monica Geuze reageert op haatreacties rondom nieuwe vriend

Door de exclusiviteit van haar Videoland-serie Like Monica, kon Monica Geuze niet loslippig zijn over haar nieuwe vriend Robbert. Nu ze offish een stelletje zijn, mag Monica het eindelijk van de daken schreeuwen. Al wordt het prille liefdesgeluk tegelijkertijd ook overschaduwd door een paar nare reacties.

Haatreacties

"Ik krijg zelf bijna alleen maar leuke reacties. Maar als andere media een fragmentje post, daar zitten echt de zure mensen die mega veel haatreacties posten, of nou ja... Ik zie het niet echt als haatreacties", begint ze.

"Deze mensen haten gewoon zichzelf en projecteren dit op een ander die ze niet kennen", vertelt ze over de verschillende reacties die ze de laatste tijd krijgt.

Lees ook: Monica Geuze doet opvallende uitspraak over grote liefde Robbert

Love is in the air

Toch trekken de twee er zich weinig van aan en moeten ze er vooral heel hard om lachen. Helemaal omdat het tussen Robbert en Monica supergoed gaat. "Ik ben op liefdesgebied nog nooit zo gelukkig geweest. Ik heb gewoon het gevoel dat dit het is", aldus Monica.

De love is duidelijk in the air en laten we eerlijk wezen: dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch!?

Beeld: YouTube, ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f354cf5c4461', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });