Deze hot stories heb je vandaag gemist

Mis niks!
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Verdrietig nieuws: Glee-actrice Naya Rivera op 33-jarige leeftijd overleden

Na dagen achter elkaar te hebben gezocht naar Glee-actrice Naya Rivera, is gisteren haar levenloze lichaam bij het meer Lake Piru in Californië aangetroffen.

2. Monica Geuze reageert op haatreacties rondom nieuwe vriend

Door de exclusiviteit van haar Videoland-serie Like Monica, kon Monica Geuze niet loslippig zijn over haar nieuwe vriend Robbert. Nu ze offish een stelletje zijn, mag Monica het eindelijk van de daken schreeuwen. Al wordt het prille liefdesgeluk tegelijkertijd ook overschaduwd door een paar nare reacties.

3. De Bachelorette-kandidaat Kasper over exit: 'Dan snap je het dus écht niet!'

In de laatste aflevering van De Bachelorette ging het er heftig aan toe. Zo barstte Gaby Blaaser in tranen uit en bij de rozenceremonie worden maar liefst twee mannen naar huis gestuurd, waaronder Kasper. Hij geeft nu zijn mening over de aflevering.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f35423cdd6bf', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });