Fans Britney Spears maken zich opnieuw zorgen

Het gaat volgens fans niet goed met de zangeres.

Lees ook

Fans van Britney Spears maken zich al maanden zorgen om de gezondheid van de zangeres. Oondanks het feit dat ze onlangs nog een foto postte, waarin ze vertelt dat het goed met haar gaat.

Gezondheid

Al langere tijd gaan de geruchten dat het niet goed zou gaan met Britney. De zangeres deelt vaak foto's en filmpjes van zichzelf die tot bezorgde reacties bij haar followers leiden. Het gaat zelfs zo ver dat fans bij haar laatste post allemaal fruit-emoji plaatsen. En wel om deze reden.

"Ik ga met de anderen mee en vraag je om fruit-emoji's te plaatsen in je volgende bericht als je in gevaar bent… We houden allemaal van je en geven om je… We bidden voor je" en "Houd alsjeblieft fruit in je hand bij je volgende bericht als je in gevaar bent", is slechts een greep uit de vele reacties.

Lees ook: Britney Spears shockeert volgers met foto

Zeggenschap

Volgens Britney gaat het juist goed met haar, liet ze onlangs weten op haar Instagram. "Ik begrijp dat sommige mensen mijn berichten niet leuk vinden of ze zelfs niet begrijpen, maar dit ben ik als ik blij ben. Dit is hoe ik echt ben. Ik wil mensen inspireren om hetzelfde te doen en gewoon jezelf te zijn zonder anderen steeds te willen pleasen. Dat is de sleutel tot geluk!"

Sinds haar publieke instorting in 2007, waarbij ze haar hoofd kaal schoor en in diverse klinieken verbleef, heeft de zangeres geen zeggenschap meer over haar leven, maar bepalen haar vader en manager voor haar.

De blondine ging eerder dit jaar naar de rechtbank om de regie weer terug te krijgen over haar leven, maar het coronavirus gooide toen roet in het eten.

De moeder van Britney is nu ook naar de rechtbank geweest om meer zeggenschap te krijgen over de financiën van haar dochter. Ze heeft een verzoek ingediend bij de rechtbank in Los Angeles, zo blijkt uit documenten die The Blast online heeft gezet.

Bron: AD I Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook