Temptations Amber: ‘Zwangerschap was niet gepland’

Amber vertelt hoe het zit.

Lees ook

Babynieuws! Temptations Amber en Arda verwachten hun eerste kindje. In de nieuwste video van Nick Eshuis vertellen de twee love birds alles over het blijde nieuws.

Niet gepland

De twee zijn uiteraard superblij met de komst van hun eerste kindje samen, maar dat betekent niet dat de schrik er aan het begin goed in zat.

In de video vertelt Amber namelijk dat de zwangerschap niet gepland was, en vooral voor haar als een grote verrassing kwam. Volgens doktoren zou de mommy to be namelijk niet op de natuurlijke manier zwanger kunnen worden door eerdere complicaties met haar spiraal en eierstokken.

Lees ook: Déze Temptation Island-verleider is vader geworden

Dubbel gevoel

"Het was echt een hele grote shock. Ik was tien dagen over tijd en Arda zei toen al dat ik een test moet doen." Ook kreeg de voormalige verleidster last van haar borsten, waardoor ze toch maar besloot een zwangerschapstest te halen.

"Ik zat echt vol ongeloof te kijken en ik dacht echt: dit kan niet, dit kan gewoon niet." Het voelde voor haar dan ook behoorlijk dubbel, helemaal omdat Arda en zij nog niet heel lang bij elkaar zijn.

Inmiddels zijn ze beiden van de schrik bekomen en helemaal klaar voor de baby. De twee weten zelfs al wat het wordt, al houden ze dat nog even voor zichzelf. Ook de naam is daardoor al een feit, maar ook daarop moeten we volgens hen toch echt geduld hebben tot december.

Bekijk de hele video hieronder.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook