Deze hot stories heb je vandaag gemist

Mis niks!
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Wauw: koninklijke familie straalt in nieuwe fotosessie

Vandaag was het weer zover: de koninklijke familie trok hun mooiste outfit aan voor de jaarlijkse zomerfotosessie in de tuin van hun woning Huis ten Bosch in Wassenaar.

2. Hailey Bieber biedt excuses aan voor onbeleefde houding in restaurant

Hailey Bieber heeft haar excuses aan een gastvrouw van een chic restaurant in New York aangeboden, nadat de dame in kwestie een TikTok-filmpje maakte, waarin ze uit de school klapt over haar niet al te positieve ervaring met het model.

3.Dít is wanneer het vervolg van After te zien is

Fans van de populaire film After, opgelet! Het einde van deel één, dat nu op Netflix staat, zorgde voor veel vragen bij fans, maar op al die vragen komt nu eindelijk een antwoord. Het Instagram-account van de film heeft namelijk bekendgemaakt dat deel twee binnenkort naar Nederland komt!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f355bbdd326f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });