Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vader Meghan Markle haalt opnieuw uit

Meghans vader is niet tevreden over zijn dochter.

Vader Meghan Markle haalt opnieuw uit

Thomas Markle is niet tevreden over hoe zijn dochter Meghan en haar man prins Harry zich op dit moment gedragen, nadat hun biografie is uitgekomen. Zo laat hij weten aan The Sun. Ook gaat hij in op verschillende aspecten uit het boek die over hem gaan.

Coronavirus

De vader van Meghan laat aan The Sun weten dat hij het een heel slecht moment vindt van het koppel om het nu over alle problemen te hebben. "Overal lijden mensen aan het gevolg van de coronavirus pandemie. Ik hou van mijn dochter, maar ik waardeer echt niet wat ze nu is geworden."

In de biografie komt naar voren dat Harry en Meghan hulp voor het beschermen van Thomas aan het begin van hun relatie hebben afgewezen. "Het feit dat de royals hen adviseerden om mij te helpen en ze weigerden het te doen, is ongelooflijk nieuws", aldus Thomas.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle stappen opnieuw naar de rechter

Bruiloft

In het boek wordt ook beweerd dat Meghan geen contact heeft met haar vader, omdat hij niet bij haar bruiloft aanwezig was. Thomas zegt dat hij niet op de bruiloft van zijn dochter was vanwege hartproblemen.

Meghan zou haar vader tientalle berichten hebben gestuurd, maar ondanks alle voicemails en sms'jes weigerde hij in het wachtende voertuig te stappen. Finding Freedom zegt dat hij niet meer reageerde op de berichten nadat ze hem minstens twintig keer had gebeld.

Thomas verklaarde dat de stress van het omgaan met de media uiteindelijk zou leiden tot een hartaanval en dat hij daarom het risico niet nam.

Bron: Daily Mail UK I Beeld: BSR