slogan

OMG: je kunt nu een huiskamerconcert van Maan winnen!

Ze wist in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen en sindsdien kan eigenlijk niemand meer om de 22-jarige Maan de Steenwinkel heen. Met haar stem weet ze iedereen te betoveren en daarom hebben wij nu het perfecte kerstcadeau voor jou en je familie.

Samenzijn

Naast de vrije dagen, cadeautjes en last but not least het heerlijke eten, draaien de kerstdagen uiteindelijk maar om één ding: samenzijn met familie en vrienden. Zo blijkt uit een onderzoek van Amazon dat dit bij maar liefst 70 procent van de Nederlanders voor het ultieme kerstgevoel zorgt. En wat is er dan leuker dan iemand die de fijnste (kerst)deuntjes bij jullie in de woonkamer komt zingen?

Het Amerikaanse e-commercebedrijf sloeg de handen ineen met Maan, die tijdens de kerstdagen een speciaal huiskamerconcert gaat verzorgen. "Kerst is voor mij hét moment van samenzijn met mijn familie en urenlang kletsen, eten en lief zijn voor elkaar. Naast mijn echte familie zijn al mijn fans natuurlijk ook mijn familie en zou ik het fantastisch vinden om met jullie een hele speciale kerst ervan te maken door speciaal voor jullie een intiem concert te geven. ZIN IN!!!", aldus Maan.

Instagram

Denk jij nu: 'Dat huiskamerconcert móet ik winnen!', let dan eventjes heel goed op. Door kans te maken op het huiskamerconcert dien je namelijk een foto van je ultieme kerstgevoel op je Instagramfeed te posten, Amazon te taggen én de hashtag #amazonchristmas onder je post te gebruiken. Uiteraard mag je ook je vrienden en familie taggen of iemand die jij een steuntje in de rug wil geven.

Op 16 december maakt Maan via haar eigen Instagram Stories bekend wie de winnaar gaat worden van het huiskamerconcert, dat bij de winnaar thuis zal plaatsvinden. Let wel op: er kunnen maximaal 20 vrienden of familieleden aanwezig zijn. Uiteraard krijgt de winnaar ook nog een aantal leuke kerstcadeautjes van Amazon. Dus... post snel jouw favoriete kerstfoto en maak kans op dit geweldige kerstcadeau. Good luck!

Dit artikel is in samenwerking met Amazon tot stand gekomen.


,