slogan

Grazia Fashion Awards 2017: Maak kans op een goedgevulde goodiebag

Grazia bestaat 10 jaar en dat is reden genoeg voor een feestje, sterker nog... voor hét star studded modefeestje van het jaar; de Grazia Fashion Awards 2017 powered by L'Oréal Colorista in club MAD FOX in Amsterdam. De stemmen zijn inmiddels geteld, de prijzen zijn verdeeld en daarmee is de awardshow een feit. Benieuwd naar de winnaars? Die zie je HIER. Maar of je nou een felbegeerd prijsje in de wacht sleepte of niet, iedereen ging met een goedgevulde goodiebag naar huis. De inhoud van de tas bedraagt zo’n €61,21 aan cadeaus. Zelf kans maken op deze goodiebag boordevol fijne producten? Vul dan gauw het winformulier in en maak kans!

De inhoud

Urban Care Shake N Repair

Propercorn Popcorn

Australian chocolate

Pluk Amsterdam Life is sweeter with you postcard

Things I Like Things I Love canvas tas

Boozy Cosmetics Boozy Cosmetics Mini Rose Gold BoozyBrush 3500 Fan Brush

Kiko Milano SMART FUSION LIPSTICK

Eat Natural reep

P.s. Poelman zonnebrand

Shopflavr telefoonhoesje

Maruti armbandje

Win, win, win!

Hebben? Vul het winformulier in en maak kans!

Grazia Fashion Awards 2017: Maak kans op een goedgevulde goodiebag

Iedereen ging met een goedgevulde goodiebag naar huis. De inhoud van de tas bedraagt zo’n €61,21 aan cadeaus. Zelf kans maken op deze goodiebag boordevol fijne producten? Vul dan gauw het winformulier in en maak kans!


Persoonlijke gegvens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 27 september 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.