slogan

Zien: dochter Fajah Lourens is prachtige mini-versie van haar moeder

Met de looks van actrice Fajah Lourens zit het wel goed. De 38-jarige fitnessgoeroe heeft een prachtige dochter van 19 jaar oud en deze dame heeft duidelijk de genen van haar moeder geërfd. 

Irem Lourens

Irem Lourens is geen klein meisje meer. Sterker nog: ze lijkt tegenwoordig wel een mini-versie van haar moeder. Niet alleen qua looks, ook op Instagram stapt Irem in de voetsporen van haar bekende moeder. De 19-jarige ontpopt zich steeds meer tot een ware fashionista en daar horen uiteraard de nodige likes bij. De beauty zit op dit moment op een volgersaantal van bijna 19.000 volgers, maar iets zegt ons dat daar de komende tijd nog veel meer bij komen!

Lees ook: Fajah Lourens onthult 'nieuwe' relatie

Fajah

Voor de zomer vertelde Fajah nog openhartig over het vertrek van haar dochter. Irem besloot toen samen te gaan wonen met haar 24-jarige vriend. Fajah: "Irem is het huis uit en dat is eigenlijk wel heel snel en plotseling gegaan. Ze is gaan samenwonen met haar vriend van 24. Irem vond het thuis niet zo leuk meer. Dat heeft ook te maken met de plek waar wij wonen. Dat snap ik allemaal, maar om heel eerlijk te zijn: ik vind het helemaal niks."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Irem Lourens (@iremlourens) op

Bron: Viraaltjes | Beeld: Instagram, BSR


,