slogan

Kijkers reageren massaal op gemene reacties over Bonita tijdens HNTM

Gisteravond zagen we tijdens Holland's Next Top Model hoe Bonita twijfelde over haar deelname aan de modellenwedstrijd. Haar oma was pas overleden en dat maakte haar verdrietig. Niet handig van de rest van de kandidaten dus om juist nu 'grapjes' over haar te maken. Dit frustreerde de kijkers en op social media werden meningen massaal gedeeld. 

Kinderachtig

Zo zouden vooral Latanya en Sanne gemene opmerkingen hebben gemaakt. "Wat een mega achterbakse groep, die arrogante steek onder water van Latanya en Sanne tegen Bonita was echt niet nodig. Wat hun doen is typisch pestgedrag. Bonita mag zich dan afzonderen, maar de groep doet ook niet hun best om haar er bij te betrekken", luidt een van de reacties op Facebook. 

Ook hadden Sanne en Jamie het hoofd van Bonita op een melkpak getekend, verwijzend naar haar volgens hun bleke huid. Erg flauw, vinden kijkers. Een reactie luidt daarom ook: "Als ik HNTM kijk, krijg ik echt het gevoel dat het een schoolkamp is."

Pestverleden

Eerder was Bonita openhartig over haar pestverleden: "Ik was eigenlijk altijd alleen. Ik zei vaak dat ik me niet lekker voelde en dan zei mijn vader: 'huh ben je alweer thuis?'. Die liet mij ook thuis en belde school af. Ik was misselijk en kreeg buikpijn om naar school te gaan. Als mensen vier, vijf jaar lang tegen je zeggen dat je lelijk bent, dan ga je dat geloven."

Lees ook: HNTM's Sanne en haar moeder lijken als twee druppels water ...

Bron: Holland's Next Top Model Beeld: Twitter, Holland's Next Top Model