slogan

Justin Timberlake reageert openhartig op vreemdgaan-geruchten

Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Dat begrijpt Justin Timberlake maar al te goed. Via Instagram deelt de zanger een bericht waarin hij zijn excuses aanbiedt aan zijn familie en vrouwJessica Biel.

Bericht

De zanger begint zijn bericht door te vertellen dat het voor zijn familie belangrijk is om publiekelijk te reageren op de roddels. "Laat ik duidelijk zijn. Er is niets gebeurd tussen mij en mijn co-ster. Ik had veel te veel gedronken en heb spijt van mijn gedrag. Ik had beter moeten weten. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil geven aan mijn zoon", schrijft Justin.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn fantastische vrouw en familie, omdat ik hen in een gênante situatie heb geplaatst. Ik ga me focussen om de beste man en vader te zijn. En dit was niet die man", beëindigd hij zijn spijtbetuiging. 

Lees ook: Heftig: Famke Louise is woedend!

Gespot

Eind november werd de zanger hand in hand gespot met zijn co-ster, Alisha Wainwright. Samen met deze actrice zal hij een rol vertolken in een nieuwe dramafilm genaamd Palmer. Zijn vrouw Jessica heeft nog niet gereageerd op de situatie, maar schijnt niet blij te zijn. Gevolgen voor het huwelijk heeft de situatie gelukkig niet, aldus een intieme bron aan E! News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

Bron: ELLE | Beeld: BSR, Instagram 


,