slogan

Meghan Markle reageert op roddels

Meghan Markle heeft het maar zwaar te verduren. Dagelijks wordt er door de Britse tabloids over de hertogin geschreven en nu is ze het zat. De vrouw van prins Harry heeft besloten actie te ondernemen.

Actie

De Britse uitgeverij Associated Newspapers wordt aangeklaagd wegens het verspreiden van roddels over de hertogin. Dit blijkt uit documenten die zijn ingediend door Meghans advocaten. Ai! Ook wordt de uitgeverij aangeklaagd voor het openbaren van privégegevens, zoals de brief van vader Thomas Markle. De advocaten van de hertogin beweren dat er bewust gekozen is om bepaalde delen van de brief weg te laten in de publicatie. Hierdoor zou de context van de brief gemanipuleerd zijn.

Lees ook: Meghan Markle emotioneel in documentaire

Advocaten

De advocaten van Meghan en Harry ontkrachten ook direct enkele roddels. Zo zou er in de Frogmore Cottage woning geen speciale vleugel voor gasten zijn waar de moeder van Meghan, Doria Ragland intrekt. Ook bleek haar moeder gewoon uitgenodigd te zijn voor de babyshower van haar dochter, maar kon ze er niet bij zijn wegens werkverplichtingen. Iets heel anders dan de kranten schreven...

Dat de roddels Meghan zeer doen, was goed zichtbaar tijdens een openhartig interview met de hertogin. De moeder van de kleine Archie vertelde toen geëmotioneerd over de pittige tijden en alle negatieve media-aandacht.

Bron: Vogue | Beeld: BSR


,