slogan

Deze The Voice-coach komt weer terug!

Op dit moment zijn de blind auditions van The Voice of Holland nog in volle gang, maar achter de schermen wordt er alvast hard gewerkt aan de seniorenversie van het programma. In het najaar van volgend jaar zullen talenten van 60 jaar en ouder namelijk de kans krijgen om alsnog naam te maken in de muziekindustrie. Welke juryleden er tijdens het programma in de rode stoel mogen plaatsnemen bleef lang onduidelijk, maar inmiddels is bekend welke drie coaches deze belangrijke rol krijgen toebedeeld. En daar zit onder andere een oude bekende bij!

Oude plek

Niemand minder dan Marco Borsato neemt zijn oude plek weer terug. De zanger verliet twee seizoenen geleden na vijf jaar trouwe dienst de 'normale' variant van het programma, waarbij hij het stokje doorgaf aan zijn Brabantse collega Guus MeeuwisToch liet hij destijds doorschemeren wellicht ooit terug te komen en bleef hij ook gewoon nog actief als coach bij The Voice Kids.

Coaches

Dat de zanger nu terugkeert in één van de bekende rode stoelen, komt dan ook niet als een totale verrassing. Samen met zijn The Voice Kids-collega's Ilse de Lange en Ali B zal hij de 'senioren' coachen en hen klaar maken op een dan wel verlate carrière in de muziekindustrie. Wie de vierde coach in het programma wordt, blijft voorlopig nog even geheim. Dit jurylid wordt namelijk pas tijdens de finale-aflevering van het nieuwe programma toegevoegd. Spannend!

Lees ook: Hier werkte Anouk vóór haar zangcarrière

Bron: Show Beeld: ANP