slogan

Winning wednesday: Pixi Beauty goodiebag via Babassu t.w.v. €100

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een Pixi Beauty goodiebag via Babassu t.w.v. €100.

Beauty addicts, opgelet!

Het wordt The Biggest Launch Ever genoemd: Het populaire merk Pixi Beauty heeft deze week maar liefst 80 nieuwe producten gelanceerd.. Van skincare en make-up tot body-producten vol met krachtige vitamines en plantaardige ingrediënten die de huid voorzien van de befaamde PIXI Glow; je wil gegarandeerd alles hebben. Om dat te vieren, is de PIXI pop-up store geopend van dinsdag 26 maart t/m zondag 31 maart aan de Huidenstraat 13 in de Amsterdamse 9 Straatjes. Daar kun je alle producten zien en uitproberen en advies vragen aan één van de Pixi make-up artists. Maar niet getreurd, ook als de pop-up store weg is, kun je de producten nog scoren. Onder andere bij Babassu.

Babassu heeft een mooie goodiebag gevuld met de nieuwste skincare en make-up producten van Pixi Beauty. De volgende producten zitten in de tas die je kunt winnen:
* In-Shower Steam Facial 
* GLOW Glycolic Boost
* Vitamin C Tonic 250ml
* Endless Shade Stick CopperGlaze
* Summer Glow Palette

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf lekker in de watten te leggen met deze heerlijke beauty goodiebag van Pixi Beauty? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one.

Winning wednesday: Pixi Beauty goodiebag

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 april 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.