slogan

Win: een H&M fotoshoot voor jouw kind

Vind jij dat jouw zoon of dochter een topmodel in spe is? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een professionele fotoshoot voor je zoon of dochter in de Kids Special van Grazia!

Exclusieve fotoshoot

H&M en Grazia organiseren namelijk een exclusieve fotoshoot met items uit de H&M Back to School-collectie, voor kids tussen vier en twaalf jaar oud. De foto's worden gepubliceerd in de Grazia Kids Special en worden gebruikt in de Kids Back to School-campagne van H&M Nederland. Does the camera love your kid? Geef hem of haar dan nu op!

Wat moet ik doen?

Meld je aan via H&M Club in de H&M app of op hm.com. Stuur een foto van je kind en laat ons weten waarom jouw kind deze fotoshoot moet winnen. Vergeet niet de leeftijd en de kledingmaten en schoenmaat van jouw kind te vermelden. Meedoen kan tot 1 juli.

Voor de algemene- en privacyvoorwaarden kun je terecht op Grazia.nl/winfotoshoot. Houd er rekening mee dat de fotoshoot 14 augustus plaatsvindt. De selectie wordt gedaan door Grazia en over de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.