slogan

WIN: De Courmayeur-boots van Timberland

City trip op de planning, maar zie je op tegen het vele wandelen? Geen probleem met de Courmayeur-boots. Fashionista en blogger Muriëlle van Schaik zweert bij deze stylish boots van Timberland en wij snappen wel waarom.

Instagram-feed

"Een Instagram-feed vol glamorous foto’s leidt nogal eens tot vooroordelen. Je wordt al snel gezien als iemand die enkel om uiterlijk vertoon geeft en zich verder nergens in verdiept. Maar zo zit het niet. Na mijn rechtenstudie heb ik een Instagram-account aangemaakt waarop ik foto’s van mijn outfits begon te delen en tegenwoordig deel ik daarnaast ook mijn reisfoto’s", aldus Muriëlle.

Win-winsituatie

Ze vervolgt: "Ik heb namelijk een passie voor reizen en ben nieuwsgierig naar andere culturen en de geschiedenis van andere landen. Als ik op reis ben, kan ik niet wachten om het lokale eten te proeven in gezellige restaurantjes en struin ik uren door de straten, op zoek naar kunst en streetart." 

Op de comfortabele en stylish Courmayeur van Timberland is een citytrip een makkie. "Natuurlijk is het belangrijk om comfortabele schoenen te dragen. Als die er ook nog eens geweldig uitzien, is dat toch een win-winsituatie?", zegt de blogger. 

Over de boots

De nieuwe, stylish Courmayeur- boots van Timberland geven de outdoorcultuur een feminine touch. De lichtgewicht boot is niet alleen comfortabel en classy, maar ook de perfecte schoen om – net als Muriëlle – de stad te verkennen. Daarnaast is de Courmayeur gemaakt van wol, leer en katoen, waardoor je de hele dag (en nacht) lang comfy en koele voeten hebt.

Win, win, win!

De Courmayeur is vanaf 24 oktober verkrijgbaar in winkels en online. Maar, je kunt ze ook winnen! Wij geven drie paar van de Timberland Courmayeur-boots weg. Vul onderstaand winformulier in en duimen maar!

Timberland boots

Laat als reactie je maat achter


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking