slogan

Man zegt tegen vriendin dat hij wat gaat drinken, verdwijnt vijf dagen naar Ibiza

Bizar! De 30-jarige Garth Kelly uit Wales vertelt zijn vriendin, Hannah Williams, dat 'ie een biertje gaat drinken met zijn vrienden in een appje. Diezelfde avond laat Garth zijn vriendin weten dat 'ie aangekomen is op Ibiza voor een korte vakantie.

Niet gepland

Hoewel je hier als vriendin zijnde eigenlijk toch wel redelijk boos om mag zijn, leek het echt niet zijn bedoeling geweest te zijn. Zo had Garth echt gepland alleen een biertje te doen bij de pub. Dat hij spontaan op vakantie is gegaan, vond zijn vriendin eigenlijk best grappig. 

Niet de eerste keer

Aan Daily Mail vertelde zijn vriendin dat hij wel vaker zulke gekke dingen doet. "Hij hoeft niet overgehaald te worden om iets te doen, hij doet dingen alleen al als het wordt voorgesteld. Hij is de enige die ermee weg komt. Zelfs op werk gaan ze ermee akkoord. Wanneer hij zijn baas een bericht stuurt om te vertellen dat hij een paar dagen weg is, wordt het gewoon goedgekeurd." Daarnaast vertelt Hannah dat ze haar vriendje natuurlijk wel gaat terugpakken. Op naar de volgende prank! 

Lees ook: Real life Hangover: Man wordt wakker met tattoo op zijn gezicht

Bron: Men's Health, Beeld: iStock