slogan

Durf jij? Horrorspel The Kidnap komt naar Nederland

In het Nijmeegse Vasim-gebouw komt er een nieuwe Escape Room, en dit keer in horror thema. Volgens AD komen mensen zelfs huilend naar buiten na dit intense horrorspel...

Experience

Als je helemaal gek bent van horror en spanning, is dit de ideale experience voor jou. Tijdens het spel The Kidnap word je opgesloten, vastgebonden, meegesleept en in de houdgreep genomen. Best heavy, dus.

Lees ook: Zien: deze film bezorgt je ongetwijfeld nachtmerries

Spelregels

Organisator Michael Snoek legt aan de Geldenlander de spelregels uit: ''Elke deelnemer moet een contract van twee A-viertjes ondertekenen dat hij of zij meedoet op eigen risico. Ze moeten allemaal schriftelijk instemmen met de inzet van acteurs en dat ze aangeraakt, beetgepakt en meegesleurd mogen worden. Zodat niemand na afloop kan klagen dat-ie te hard is aangepakt.'' 

Het spel is geïnspireerd van een andere Escape Room uit België. ''Daar kwamen sommige deelnemers jankend de deur uit, maar zo ver wil ik het net niet laten komen'', belooft de eigenaar. 

Kosten

Om mee te doen aan dit griezelige ontvoeringsspel dien je wel €300 te betalen, maar als je echt gek bent op horror, is dit een ware belevenis. 

Bron: Beautify Beeld: Escape Room