slogan

Bridezilla haalt pistool uit trouwjurk

Je eigen bruiloft; het zou de mooiste dag uit je leven moeten zijn, toch? Voor het stel uit Tennessee bleek dit echter niet zo te zijn. Toen het koppel elkaar nog maar net het ja-woord had gegeven, trok de bruid een pistool onder haar trouwjurk vandaan en richtte het op haar kersverse echtgenoot en schoot

Hoe het begon

Een paar uur nadat het stel getrouwd was, besloten Kate Elizabeth Prichard en haar echtgenoot James Burton samen te drinken bij het motel Clario Inn & Suites, waar de twee verbleven. Toen ze enorme ruzie kregen, liep het uit de hand en haalde de vrouw een pistool tevoorschijn. 

"Prichard haalde een 9mm-pistool van onder haar trouwkleed, richtte het op het hoofd van haar man en haalde de trekker over", zegt politieagent Kyle Evans. Gelukkig bleek het pistool ongeladen. Toen de vrouw het wapen alsnog laadde, schoot ze in de lucht. 

Bridezilla

Toen de politie er even later bij kwam, weigerde het stel mee te werken. Er zou volgens hen niets aan de hand zijn. In de tussentijd had Kate Prichard het wapen in de badkamer verstopt, wat achteraf gezien was door een getuige. Hierna werd de dame in de boeien geslagen en aangehouden voor buitensporig huishoudelijk geweld. Voorlopig is de 'bridezilla' op vrije voeten, na het betalen van de borgsom van $15.000.

Lees ook: Bruid is ontroostbaar als ze zaal van haar huwelijksfeest ziet

Bron: HLN.be, Beeld: iStock