slogan

Binnen 5 minuten van je wallen af? Het kan!

Na een avondje stappen of een nachtje doorhalen met Netflix, probeer je de volgende dag uiteraard je wallen te verbergen met een dikke laag concealer. Wat helaas niet altijd werkt. Heb jij even geluk: beauty-goeroe Darshika Patel deelt dé hack van de eeuw.

How to?

Darshika Patel, bekend van het populaire YouTube kanaal Darsh's Bites, laat zien hoe je binnen no-time die donkere kringen wegtovert. En het enige wat je nodig hebt is baking soda

Pak een kommetje en doe hier enkele theelepels baking soda in met een paar druppels water. Je moet zelf even kijken wanneer het een fijn mengsel is geworden om te smeren; niet te dun en niet te dik dus. Vervolgens smeer je het mengsel met je vinger of de achterkant van de lepel onder je ogen. Let op dat je het niet in je ogen komt, maar probeer wel zo veel mogelijk van het gebied -dus ook naast je ogen- mee te pakken. Even wachten tot het mengsel droog is geworden, dit duurt zo'n vijf tot tien minuten, en dan veeg je het met een warm washandje weg. Niet boenen, maar zachtjes vegen. De huid onder je ogen is namelijk erg gevoelig. 

Tadáá! Als het goed is zijn je donkere kringen nu als sneeuw voor de zon verdwenen en kun je met een gerust hart de deur uit. Niemand die zal vragen waarom je er zo belabberd uitziet. 

Lees ook: Dit betekenen puistjes op je kin

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Istockphoto