slogan

Ben & Jerry's lanceert lippenbalsem in ijssmaken

Ondanks dat Ben & Jerry’s nou niet per se het goedkoopste ijs in de supermarkt is, gaat er niks boven de goddelijke smaken van het toetje. Het liefst eet je de hele bak in één keer leeg, al is je lijf daar een stuk minder blij mee. De ijsfabrikant heeft daarom een oplossing gevonden, waardoor je de smaken continu kunt blijven proeven. En dat zonder dik te worden!

Calorieën

Cookie Dough, Caramel Chew Chew, Strawberry Cheescake, het zijn slechts een greep uit de populaire smaken van de ijsfabrikant. Niks zo lekker als tijdens een filmavondje een bak opentrekken om hem vervolgens niet meer terug de vriezer in te stoppen. Helaas zit er in zo'n bak ijs ook een bom aan calorieën, waardoor je het helaas niet elke dag naar binnen kan werken. Ben & Jerry’s lanceert daarom vier lippenbalsems, die stuk voor stuk gebasseerd zijn op de populairste ijssmaken.

Koopje

Hoewel ze enorm lekker ruiken, zijn ze ook nog eens goed voor je lippen. Doordat de balsems uit natuurlijke oliën bestaan, zullen ze je lippen goed hydrateren. Daarnaast doe je er waarschijnlijk een stuk langer mee dan je bak Ben & Jerry’s ijs. De beauty gadgets kosten drie euro per stuk, maar zijn helaas (nog) niet in Nederland beschikbaar. Hopelijk komt daar snel verandering in...

Lees ook: Deze gewoonte zorgt voor die vervelende velletjes op je lippen

Bron: Flair.be Beeld: Instagram, iStock