Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Er is genoeg leuks te beleven!

weekend

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Ga naar Bite of Amsterdam

Foodies opgelet! Dit weekend moet je in het Amstelpark in Amsterdam zijn. Want daar strijkt voor drie dagen BITE of Amsterdam neer. Hier kun je op een laagdrempelige manier bij al je favoriete restaurants proeven of future fave’s ontdekken. Ook kun je aanschuiven bij een chef’s table of een workshop volgen.

Waar:
Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1
Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 31 mei: 14.00 - 23.00 uur
Zaterdag 1 en zondag 2 juni: 12.00 - 23.00 uur

Eet bij The Siren

Op het Rokin in Amsterdam opent begin mei een gloednieuwe culinaire hotspot: the Siren. Onder toeziend oog van een metershoog beeld van een sirene smul je hier van vers gemaakte pasta’s, zeevruchten en andere Mediterraanse bites: alles is even lekker én Instagrammable. Niet gek, want het restaurant/bar komt uit de koker van het team achter ’t populaire restaurant Secret Garden. O, en hadden we al gezegd dat ze naast geweldige cocktails ook een champagneknop op elke tafel hebben? Met slechts één druk op die knop komt de champagnekar direct bij je aan tafel. Love!

Waar:
Rokin 81
Amsterdam

Geopend:
Zondag - woensdag: 18.00 - 1.00 uur
Donderdag: 18.00 - 2.00 uur
Vrijdag - zaterdag: 18.00 - 3.00 uur

Taco Date Night met Victor

We trekken het weekend even door naar dinsdag. Op dinsdag 4 juni kun je namelijk genieten van een Taco Date Night in Celia. Enne, bij niemand minder dan barman Victor – jawel, van First Dates – kun je die avond een drankje bestellen. Geniet van een taco of twee to share, en bestel daarbij één van Victors favoriete cocktails.

Waar:
Nieuwendijk 60
Amsterdam

Wanneer:
Dinsdag 4 juni: 17.30 - 20.00 uur

Geniet van een Royal Afternoon Tea en een modeshow

Mode en een high tea gaan prima samen, dit moeten Studio Anneloes en WSHS Gouda ook gedacht hebben. Het fashionlabel en boutiquehotel hebben de handen ineengeslagen voor twee fantastische middagen. Op 30 mei en op 2 juni kun je bij het WSHS Gouda genieten van een Royal Afternoon Tea en een modeshow van Studio Anneloes. De afternoon tea is zo'n typische Engelse high tea (lees: scones met clotted cream en jam en lekkere sandwiches) en de eerder in het WSHS geschoten campagne de Celebrate Collection van Studio Anneloes komt tijdens de middagen tot leven tijdens de modeshow (en in de pop-up-boetiek kun je de items ook meteen bemachtigen). Klinkt goed, niet?

Waar:
Spieringstraat 1
Gouda

Wanneer:
30 mei en 2 juni
14.30 - 17.00 uur

Kijktips

Blijf je liever thuis om lekker een film of serie te kijken? We tippen je graag de serie Geek Girl op Netflix. Een tiendelige serie over een middelbare scholier die aan de slag gaat als model. Of juist altijd al benieuwd geweest naar de familie Stallone? Dan kun je deze realityserie The Family Stallone nu streamen op Netflix. Ben je meer in de mood voor een komedie? Dan raden we romantische komedie Perra Vida op Prime Video aan. Veel kijkplezier!

Lifestyle
  • NL Beeld