Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

Pak je agenda er maar bij! 

B&B Vol Liefde

Héél goed nieuws voor fans van B&B Vol Liefde! Het populaire datingprogramma met bed en breakfast-eigenaren in de hoofdrol staat namelijk weer op het punt van beginnen. Pak je agenda er maar bij, want wij vertellen je wat de startdatum is.

Aftellen maar

Het aftellen kan beginnen, want het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde staat voor de deur. Videoland kondigt vandaag op Instagram aan wat de startdatum is van het gloednieuwe seizoen. En dat doen ze natuurlijk geheel in de stijl van het programma, met de iconische scène uit het vorige seizoen bij Walter. 'Vind je het goed als ik er morgen op terugkom? Ik heb net te horen gekregen wanneer het nieuwe seizoen van B&B start...' Ha!

"We zijn zo trots als een pauw dat we bekend mogen maken dat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde begint op 15 juli! 😍" kondigt de streamingsdienst vervoglens aan. "Maar eerst zie je vanaf 11 juli hoe het nu gaat met onder andere Walter, Debbie en Paul en Joy en Daní, in B&B Vol Liefde Hoe is Het Nu Met? Zet je zonnebril maar vast af... 🙃"

Negen weken

Na het veel te korte seizoen van Winter Vol Liefde kunnen we nu eindelijk uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. En er is goed nieuws voor fans. We kunnen aankomend seizoen namelijk twee weken langer genieten van het programma. In de voorgaande seizoenen waren de afleveringen zeven weken lang van maandag tot en met vrijdag te zien. In het nieuwe seizoen is dat van maandag tot en met donderdag, maar dus wel twee weken langer!

Hoe is het nu met?

Maar voordat B&B Vol Liefde weer begint, kunnen we eerst nog genieten van B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met? Daarin gaat Art Rooijakkers op bezoek bij oud-deelnemers om te kijken hoe het ze nu vergaat. Is het nog steeds dikke mik tussen Paul en Debbie? Wat zijn de plannen van Joy en Daní? Hoe is het met publieksfavoriet Olof en heeft Martijn inmiddels de liefde gevonden in Thailand? We gaan het allemaal zien in de Hoe is het nu met?-aflevering, die te zien is op donderdag 11 juli om 20.30 uur bij RTL 4. We can't wait!

Showbizz
  • Instagram @videolandonline, archief
  • B&B Vol Liefde (RTL)