Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Joy en Daní vieren mijlpaal na B&B Vol Liefde

Ze delen té lieve woorden en foto's op Instagram

Afgelopen seizoen zagen we Daní en Joy in het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Joy had zich voor het programma ingeschreven, omdat het hem niet lukte om in Spanje een leuke vrouw te vinden. Daní meldde zich aan om bij Joy op bezoek te gaan. De vonk sloeg over en we konden allemaal zien hoe de liefde tussen de twee ontwikkelde. Op Instagram deelt het koppel een leuke liefdesupdate na B&B Vol Liefde.

Leuke kiekjes

De twee zijn sindsdien smoorverliefd en niet meer bij elkaar weg te slaan. Inmiddels woont Daní in Spanje en zagen we onlangs nog dat het koppel met een busje door Spanje aan het reizen was. Op Instagram kunnen we genieten van de leukste kiekjes van de twee.

Daní

Ook gisteren deelden Daní en Joy beiden een aantal leuke foto's. Ze hadden namelijk wat te vieren! Het koppel is alweer één jaar samen. Ze schrijft bij haar post: "Wat gaat de tijd snel en wat hebben we in een jaar al veel mee gemaakt ongelofelijk! Wij zijn zo sterk samen, ik hou van jou! ❤️❤️mijn maatje❤️❤️". Cute!

Volgers feliciteren het koppel onder de post. Zo schrijft iemand: "Gefeliciteerd lieverd jullie zijn zo een leuk& mooi paar, nog heel veel jaren samen!🥳🥂🌹❤️" en schrijft iemand anders: "Zo lief ❤️❤️❤️". Ook Saul, die we kennen van Winter Vol Liefde, laat een reactie achter. Hij schrijft: "Gefeliciteerd!".

Joy

Ook Joy deelt een paar lieve kiekjes op zijn Instagram. "Vandaag al weer 1 jaar samen ❤️ zo dankbaar dat ik jou heb ontmoet, niks geeft me meer kracht dan jij ❤️ op nog velen jaren samen zijn 😘❤️", schrijft Joy. Wat een lieve woorden!

Toekomst plannen

In B&B Vol Liefde hebben we de liefde van Joy voor honden al mogen zien. Omdat Daní die passie met hem deelt, heeft het stel een gezamenlijke droom. “Het lijkt ons heel bijzonder om een grote hondenopvang te beginnen, waar je ook koffie kunt komen drinken”, vertelt Daní. “We vinden het belangrijk dat elke hond een fijn huisje krijgt. Daarom hebben we ’Woofs Rescue’ opgezet, om via ons online bereik hondjes van de straat aan een veilig thuis te koppelen." Wat een prachtige plannen voor dit power couple!

Bron: Instagram @danizijlstra, @joyvanswieten, Grazia Archief | Beeld: NL Beeld