Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op zoek naar long-term love? Déze sterrenbeelden zijn het beste in lange relaties

Staat jouw (potentiële) lover ertussen?

Ben jij op zoek naar iets serieus, like, voor de lange termijn? Er zijn bepaalde sterrenbeelden die uitblinken in langdurige relaties. Nu maar hopen dat jouw crush – of inmiddels partner – ertussen staat!

Kreeft

Kreeften staan bekend als gevoelige mensen en staan dan ook dicht bij hun emoties. Ze zijn op zoek naar iets échts, iets bijzonders, naar een partner die al die warmte en liefde aan hen kan teruggeven. Bij de Kreeft staan familie en het gezin op nummer één. Ze doen er dan ook alles aan om een stabiel en fijn gezin te hebben. Kreeften zijn echt op zoek naar een relatie voor de lange termijn.

Schorpioen

De Schorpioen is standvastig, overtuigd, koppig, eigenwijs en eigenzinnig. Schorpioenen weten duidelijk wat ze willen, en als ze dat eenmaal hebben, houden ze het ook graag zo. Schorpioenen gaan niet actief op zoek naar een relatie, maar wanneer ze deze tegenkomen geven ze er ook alles voor. Je kunt dan voor altijd op hen bouwen.

Stier

Net als de Schorpioen staan Stieren bekend als koppige mensen. Ook in hun relaties zijn ze koppig en houden ze niet van verandering. Het lijstje waaraan hun partner moet voldoen is lang, maar wanneer ze dan de juiste tegenkomen is het niet voor even. Stieren hebben naast stabiliteit een hoop warmte te geven. Ze verrassen hun partner graag en zijn niet bang om de liefde uit te spreken.

Weegschaal

De Weegschaal houdt van stabiliteit en zal dan ook niet snel gaan voor een relatie met veel ups & downs. Wanneer ze rust en stabiliteit vinden, hebben ze veel liefde te geven. Weegschalen zullen ervoor zorgen dat de liefde altijd aanwezig blijft in een relatie, maar wel zonder te veel poespas en bijzonderheden.

Steenbok

De Steenbok gaat graag op zoek naar een partner die hun tijd en energie waard is. Voor veel Steenbokken is het een doel om iemand te vinden waarmee ze zich kunnen settelen. En geloof ons; wanneer een Steenbok zichzelf een doel stelt, doet hij/zij er alles aan om dat doel te behalen. Steenbokken hebben behoefte aan goede gesprekken, sterke banden en sociaal contact. Eigenschappen die erg goed passen bij lange relaties.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Emily in Paris