Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Champagne please: Moët & Chandon opent exclusief pop-up terras

Het champagnehuis brengt samen met La Nostra Gigi een culinaire ervaring die je niet wilt missen. 

Moët & Chandon

We spenderen de zomerse dagen het liefst op het terras, net als Moët & Chandon. ’s Werelds grootste en bekendste champagnehuis opent daarom een exclusief pop-up terras in Amsterdam, om wat extra luxe en glamour naar de terrassen te brengen. Samen met La Nostra Gigi brengt Moët & Chandon champagne als hét drankje voor fijne momenten op het terras.

Champagne op het terras

De luxe smaak en levendige bubbels van Moët & Chandon champagne zijn niet alleen geschikt voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor op het terras. Het champagnehuis maakt van elke gelegenheid een speciale ervaring als nooit tevoren. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1743, staat Moët & Chandon, met een lange traditie in het maken van champagne, symbool voor succes en wereldwijde luxe. Het terras van La Nostra Gigi is deze zomer dé perfecte plek om van de exclusieve champagne van Moët & Chandon te genieten. Hier vind je namelijk een pop-up terras, maar ook een speciale telefoon waarmee je naar het huis kan bellen om een glas champagne te bestellen met het nummer 1743. Hoe leuk!

Culinaire ervaring

Terwijl je nipt van je champagne, wil je natuurlijk ook genieten van iets lekkers te eten. Dat komt goed uit! De culinaire hapjes van La Nostra Gigi sluiten perfect aan bij de verschillende champagne varianten van Moët & Chandon. La Nostra Gigi bevindt zich in de levendige Amsterdamse Pijp. Het restaurant biedt een Italiaans shared dining-concept en biedt tevens ruimte voor een borrel aan de bar. Geniet deze zomer van de smaak van dungesneden scallops met bergamot, vinaigrette en granité van granaatappel en grapefruit, wat perfect samengaat met Moët & Chandon’s Brut Impérial. Voor een meer verfijnde ervaring met Moët & Chandon’s Brut Rosé Impérial biedt Gigi tonijntartaar met zwarte olijven, pistachenoten en limoen aan. Sounds good, right?

Samenwerking

Moët & Chandon tilt het terrassenseizoen dit jaar naar een hoger niveau met de samenwerking met La Nostra Gigi. Zo kun je gedurende de zomermaanden genieten van speciaal samengestelde menu's die feilloos gepaard gaan met de bubbels van Moët & Chandon: een terraservaring met een ongekend gevoel van luxe, waarbij de verfijning van Moët & Chandon centraal staat. Er staan dan ook een hoop leuke events op de agenda. Te beginnen met de Sunday brunch met een fles Moët & Chandon, waar vrienden, familie of collega's samen komen om te genieten van een ontspannen brunch. Gevolgd door het Lobster weekend, een unieke gelegenheid om gasten te laten genieten van de culinaire pracht van kreeft terwijl ze een unieke dinerervaring delen met geliefden of fans van zeevruchten. Tot slot brengt het Oyster weekend de bijzondere combinatie van oesters en champagne samen, elk met hun eigen unieke kenmerkende eigenschappen voor een culinaire verwennerij.

Lifestyle
  • Moët & Chandon
  • Moët & Chandon