Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Abbey Hoes en Jim Bakkum scoren hoofdrollen in nieuwe romcom

Dit is de tweede roman van Daphne Deckers die verfilmd wordt.

dubbel zes

Leuk nieuws: er is weer een nieuwe Nederlandse film in de maak! Momenteel zijn de opnames gaande van de komedie Dubbel Zes, waarin Abbey Hoes en Jim Bakkum de hoofdrollen spelen. Hoewel de release nog even op zich laat wachten, hebben wij alvast de eerste info voor je.

Dubbel zes

Dubbel Zes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daphne Deckers. Enne, dat is niet haar eerste roman die verfilmd wordt: ook de succesvolle film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn uit 2020 komt oorspronkelijk van Daphne's hand.

Naast Abbey Hoes en Jim Bakkum nemen Soumaya Ahouaoui, Niek Roozen, Victoria Koblenko, Sinan Eroglu, Shelley Bos, Emma Deckers, Sem Ben Yakar, Ricky Koole, Tjebbo Gerritsma en Stefan de Walle een rol voor hun rekening. Ook Daphne Deckers zelf speelt een kleine rol. Hoe leuk!

Het verhaal

Wat we precies van het verhaal kunnen verwachten? Dutch FilmWorks onthult: "Beroeps-chaoot Annabel krijgt het voor elkaar om in één nacht ongeveer alles kwijt te raken wat ze heeft: haar erfenis, haar huis en haar relatie. En dat op haar verjaardag! Tot overmaat van ramp eindigt de avond in de cel. Als de kruitdampen zijn opgetrokken, beseft Annabel dat ze aan de slag moet. Alleen jezelf veranderen doe je niet zomaar. En Annabel blijkt er ook nog eens bijzonder slecht in te zijn. De problemen stapelen zich op en uiteindelijk raakt Annabel totaal verstrikt in de ene na de andere onhandige leugen, de keuze tussen twee mannen en zelfs twee identiteiten." Oeh!

Releasedatum

Drama, humor en een hele hoop chaos: na het lezen van het verhaal kunnen wij in ieder geval niet wachten voordat Dubbel Zes wordt uitgebracht. Mocht jij ook direct enthousiast zijn over de film, dan is er helaas wel slecht nieuws: de film wordt pas in 2025 verwacht in de Nederlandse bioscopen. Nog even geduld, dus!

Showbizz
  • Dutch FilmWorks
  • Dutch FilmWorks / Dubbel Zes