Win een strandset van All-time Favourites t.w.v. €140

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 3x kans op een strandset van All-time Favourites bestaande uit een shopper en strandlaken in desert-print (rood) t.w.v. €140.

Big bags

Shinen op het strand? Dan lukt gegarandeerd als jij op het zand ligt met het rode strandlaken in desert-print van All-time Favourites. Hij is van 100% katoen, lekker licht en je rolt ‘em gemakkelijk op zodat hij perfect in de matching shopper past. Want ja, die is er ook! De grote shopper kun je gebruiken als strandtas, maar ook als je een weekendje weg gaat, gaat sporten, de stad in gaat, of gewoon altijd veel bij je hebt. Hij heeft een grote rits zodat je de tas volledig kunt sluiten.

All-time Favourites is een Nederlands tassenmerk met de leukste grote shoppers, die ervoor zorgen dat iedere vrouw met een on-the-go lifestyle, alles uit haar drukke dag kan halen. Het merk is ontstaan uit een behoefte om een megagrote tas toch stylish te maken. En dat zijn ze!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: strandset van All-time Favourites” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws