Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: met déze spotgoedkope spray van Action verwijder je alle kreukels uit je kleding

Gooi die strijkplank maar de deur uit!

Strijken is niet onze favoriete huishoudelijke taak, maar helaas moet het toch zo eens in de zoveel tijd gebeuren als je je kleding kreukvrij wilt maken. Nu bestaat er blijkbaar een handige oplossing waardoor jij het strijkijzer even kunt vergeten! Action verkoopt namelijk een spray waarmee je kledingstukken binnen no-time weer helemaal gladgestreken zijn. Enne, het is ook nog eens budgetproof!

Anti-kreuk spray

We hebben allemaal weleens meegemaakt dat we er op het laatste moment achterkomen dat de blouse die we die dag aan wilden trekken, vol kreukels blijkt te zitten. Op dat moment is de strijkplank erbij pakken geen optie meer, of misschien heb je wel helemaal geen strijkplank- en ijzer in huis. Gelukkig is Action zoals altijd onze redder in nood. De winkelketen blijkt een anti-kreuk spray te verkopen waarmee je binnen een paar seconden alle kreukels uit je kleding kunt verwijderen.

Bewijs

De Fix & Go anti-kreuk spray van Action is geen nieuw product, maar TikTokkers hebben het massaal ontdekt, waardoor de spray ineens razend populair is. Niet zo gek ook, want de spray van 185 ml kost slechts €2,98 per fles. Hiermee kun je meerdere keren je gekreukelde kledingstukken aanpakken. En het beste van alles: TikTok-video's bewijzen dat het echt werkt!

@interiorvibes.nl Weinig tijd? Of gewoon geen zin om te strijken? Maak het jezelf makkelijk met deze Fix&Go anti-kreukspray van @actionnederland Prijs : €2,89 - Spray de fix and go op je shirtje. - Strijk ‘ m glad met je hand en je bent ready to go 😻 Handig voor op vakantie of als je weinig tijd hebt! Save for later📌 #actionnederland #budgettips #interieurtips ♬ origineel geluid - Interiorvibes

Zo ga je te werk

Het enige wat je moet doen is het betreffende kledingstuk neerleggen en insprayen met het wondermiddel. Vervolgens wrijf je er met schone handen overheen et voila: de kreukels zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Wij zetten het op een rennen naar de dichtstbijzijnde Action!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Adobe Stock, Action, TikTok