Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Handig! Action verkoopt compacte, draadloze printer

Nooit meer gezeur met verzendlabels.

We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij hebben al lang geen printer meer thuis. Tegenwoordig bijna alles digitaal, waardoor het grote, lompe ding overbodig werd en wij er al vrij snel afscheid van namen. Tóch komt het zo af en toe voor dat er iets geprint moet worden, en ga je met gezonde tegenzin op zoek naar de dichtstbijzijnde copyshop. Deze handige gadget van de Action kan daar een eind aan maken!

Pocket printer

Action verkoopt nu namelijk een wel heel handige pocket printer. Het is een klein apparaatje, dat je ook gemakkelijk mee kunt nemen. Belangrijke documenten printen meteen na je vergadering? Geen probleem! Je bedient het apparaat via Bluetooth met een app op je telefoon. Daarnaast is 'ie ook nog draadloos, dus kun je de gadget makkelijk opbergen wanneer je 'm niet gebruikt. Geen onnodig groot ding dat weer vast een plekje in je huis nodig heeft dus!

Geen inkt

Enkel en alleen wanneer je het apparaat moet opladen heb je stroom nodig. In ongeveer 3 à 4 uur is de batterij vol, waarna hij ongeveer 1,5 uur meegaat. In die tijd kun je behoorlijk wat printjes maken. Het kleine apparaat print overigens gewoon op A4 formaat. En geen zorgen, de ergernis door die altijd lege inktpotjes is bij aankoop van deze gadget ook verleden tijd. De printer maakt namelijk de afdrukken met hitte, in plaats van met inkt.

Je hebt hier wel speciaal papier voor nodig, maar dat kun je ook gewoon (voor een prikkie!) bij de Action kopen.

Beeld: Action

Ben je om? Voor een spotprijs van €79,95 bestel je de printer via de website van de Action. Naar de winkel rennen heeft helaas geen zin, aangezien het product een online exclusive is.

Bron: Action, Cosmopolitan | Beeld: Adobe Stock